luni, 23 mai 2016

In cluj poti alege lejer regimul hotelier

Cine cauta cazare ieftina in Cluj, unul dintre cele mai vizitate orase ale tarii, trebuie sa stie ca nu mai este nevoie sa apeleze la rude sau prieteni sa se cazeze intrucat costurile hotelurilor sunt foarte ridicate, ci pot inchiria un apartament in regim hotelier. Procedura mult mai accesibila din punct de vedere financiar, in special cand este vorba de mai multe persoane, deorece costurile se impart in mod egal.

Avantajele sunt evidente, pe langa costurile mai mici, bucataria proprie, diferite facilitati precum aer conditionat, internet gratuit, alegerea zonei preferate din oras, insa regimul hotelier nu este destinat tuturor turistilor, intrucat serviciile de la hotel pot fi foarte importante pentru unii.

Dispui de propria locuinta 

Poti sa dormi, sa mananci in bucatarie oricand doresti, sa pleci in oras si apoi sa te intorci in propria casa, aflata la mare departare de casa. Daca vremea nu este prietenoasa, oricand te poti adaposti intr-unul din restaurantele sau barurile din aproprierea apartamentului inchiriat.

Trebuie sa despachetezi o singura data

Majoritatea turistilor evita vacantele in care trebuie sa schimbe unitatile de cazare, deoarece impachetatul si despachetatul reprezinta un mare disconfort. Asadar, in cazul regimului hotelier, dupa ce ti-ai desfacut bagajul te poti simti ca acasa si pot chiar sta doar in halat si sosete in fiecare zi, deoarece nu iti va lipsi intimitatea.

Ai o camera in plus

Toate apartamentele inchiriate in regim hotelier dispun de o suprafata mult mai mare decat o camera de hotel, astfel ca daca se calatoreste impreuna cu alte persoane, fiecare va dispune de propriul spatiu, suficient pentru relaxare si voie buna.

Poti sta in cartierul de vis

Un alt mare avantaj al regimului hotelier este faptul ca turistii isi pot alege apartamentul in functie de zona lor preferata din Cluj, in timp ce in cazul hotelurilor, preturile practicate de acestea cu siguranta ca sunt inaccesibile pentru majoritatea oamenilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu