marți, 19 aprilie 2016

Copiii la Psihoterapie

Exista numeroase situatii in viata noastra care sa ne faca sa ajungem intr-un punct in care sa nu mai fim multumiti cu noi insine. De multe ori discutiile cu familia sau apropiatii poate fi suficienta, insa sunt si cazuri cand aceste depresii nu mai sunt trecatoare, iar solutia potrivita o reprezinta cabinetele de psihoterapie din Bucuresti. Aici se gasesc cei mai buni specialisti, unde oamenii pot spune tot ce au pe suflet in deplina siguranta si unde discutia ramane intre cei patru pereti ai incaperii.

De ce merg adultii la psihoterapie?

In cazul adultilor, toate gandurile negre vor fi inlaturate, iar cu ajutorul specialistilor, acestia vor reusi sa vada viata cu alti ochi, astfel incat aceasta sa devina mult mai placuta. Orice moment neplacut este depasit cu usurinta, iar modificarile pozitive vor fi mult mai usor de adus. Exista o multime de situatii ce pot fi depasite in cadrul unui cabinet de psihoterapie din Bucuresti, precum diferite fobii, depresia, senzatia de anxietate, probleme cu alcoolul sau drogurile, atacuri de panica, stresul cauzat de situatia personala sau la locul de munca sau lipsa de incredere in sine. Adultii evita adesea sa mearga la psiholog din motive financiare, insa sanatatea trebuie intotdeauna pusa pe primul loc.

De ce merg copiii la psihoterapie?

In cazul acestora, specialistii abordeaza alte tactici pentru a-i putea ajuta sa depaseasca momentele dificile. Prin simple discutii sau jocuri, copiii vor deveni mult mai stapani pe sine si se vor simti mai bine. Numarul sedintelor necesare variaza de la un caz la altul, in functie de problemele intampinate de cei mici. De asemenea, cele mai comune motive pentru care copiii si adolescentii se prezinta la specialisti sunt diferitele fobii, pentru faptul ca sunt timizi, sufera din cauza divortului parintilor, probleme la invatare, depresii cauzate de diferiti factori, anxietate sau ADHD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu