marți, 12 septembrie 2017

Bumbacul satinat este o componenta de nelipsit in lenjerii

Pentru ca un dormitor sa fie cu adevarat comod, este esential ca toate detaliile sa fie bine puse la punct, incluzand si alegerea unei lenjerii de pat de calitate. Optiunile sunt foarte variate prin magazine, motiv pentru care trebuie sa stim cum sa ne orientam catre cele mai grozave variante. Preferintele variaza de la o persoana la alta, insa cu totii isi doresc ca lenjeriile sa asigure un grad ridicat de confort si sa arate bine, iar colectia de lenjerii din bumbac satinat de la CasaNewConcept este ideala din acest punct de vedere.

Mai simplu online

Acesta e un magazin online foarte bine dotat si organizat, ceea ce presupune ca pot fi de ajuns numai cateva minute pentru a gasi modelele preferate aflate la doar cateva click-uri distanta. Se economiseste foarte mult timp, iar intreaga experienta este mult mai placuta, decat cautarea clasica prin magazinele obisnuite.

Calitatile bumbacului satinat

In primul rand, acesta e foarte placut la atingere, astfel ca orice somn va fi mai adanc, iar in al doilea rand, intretinerea e una foarte simpla, motiv pentru care lenjeria se va prezenta in conditii optime de-a lungul timpului, durata de viata fiind mai mult decat multumitoare. De asemenea, bumbacul satinat se pastreaza racoros, fiind ideal in cursul verii, cand temperaturile ridicate nu vor reprezenta o problema.

Oferte grozave


Cine alege lenjerii din bumbac satinat la CasaNewConcept se va bucura nu numai de preturi accesibile pentru toate buzunarele, dar si de nenumarate oferte si promotii care fac ca tarifele sa scada si mai mult. Una dintre cele mai atractive este cea de tipul 1+1 gratis, ce presupune ca se achita o singura lenjerie, insa se primesc doua. Totodata, cine comanda produse in valoare de minim 399 de lei, va beneficia de transport gratuit prin curier pe tot teritoriul tarii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu