joi, 9 martie 2017

Ce functii au pixurile cu camera ?

In ziua de azi ne putem bucura de o multime de solutii tehnologice care ne ajuta in fel de fel de situatii, iar aici pot fi incluse si pixurile cu camera, ideale pentru cei care vor sa se simta ca in filmele cu spioni. Astfel, o camera foarte mica, care nu poate fi sesizata de catre persoanele din jur este integrata intr-un pix, adica un obiect banal, care nu va da nimanui nimic de banuit. De asemenea, nu trebuie omis nici microfonul, deoarece cu ajutorul acestuia imaginile inregistrate si partea audio vor fi de calitate. Astfel de dispozitive pot fi ideale ca obiecte de supraveghere atat in propria locuinta, cat si la birou.

Functii importante

In primul rand aceste gadgeturi pot filma la o rezolutie foarte buna, Full HD, astfel incat sa fie distinse toate detaliile din inregistrare, fara probleme, in timp ce formatul in care sunt captate imaginile este jpg, pentru a putea fi citite pe orice dispozitiv, de la telefon, la tableta sau laptop.

Mai mult, este incorporat si un senzor de luminozitate, special pentru a filma in cele mai bune conditii in cursul noptii, iar memoria de 16 GB poate fi suficienta in cele mai multe dintre situatii. Pixul cu camera este foarte usor de folosit pentru ca are un singur buton, iar toate imaginile capturate se pot descarca prin intermediul USB-ului ascuns in cadrul dispozitivului. Unghiul de filmare poate fi destul de suficient, de 65 de grade, in timp ce bateria incorporata de aproape 400 mAh este mai mult decat ideala pentru cele mai multe persoane.


Unde gasesc?


Oricine poate achizitiona astfel de dispozitiv de la magazinul iUni, la preturi foarte bune, iar gama este variata, pentru a indeplini preferintele tuturor. Mai mult, cei care isi doresc sa testeze produsele in prealabil, o pot face in showroom, fie pot comanda online direct, pentru a se bucura de mai mult confort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu