sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Instalatiile termice au nevoie periodic de service

Instalatiile termice nu mai reprezinta o raritate astazi, in ciuda costurilor destul de ridicate pentru achizitionare si instalare, ce depasesc de multe ori chiar si 10.000 de lei. Mai mult, in marile orase ale tarii, aproape 50% dintre locuitori au apelat la acestea, renuntand la sistemul de incalzire al municipalitatii care de cele mai multe ori lasa de dorit.

Verificari periodice

In schimb, cei care detin asemenea sisteme trebuie sa isi asume si o serie de responsabilitati, fiind obligati de lege ca la fiecare 2 ani sa efectueze verificari. Mai mult, pentru buna functionare a acestora, se recomanda in fiecare an un specialist sa se asigure de buna functionare a instalatiilor, iar cand apar probleme, acestea sa fie remediate cu usurinta. In fiecare situatie va fi mai usor sa se previna o problema, decat sa se rezolve, adesea implicand si costuri mai reduse si mai putine batai de cap.

Echipa profesionista

Astfel, cei care au nevoie de service instalatii termice pot apela la Pro Constructo, firma ce opereaza in Bucuresti si in localitatile invecinate. Echipa este alcatuita din specialisti experimentati si bine pregatiti, care vor gasi intotdeauna cele mai bune solutii pentru ca orice client sa fie multumit, iar acest serviciu include mai multe etape, pe langa verificarea pas cu pas, ocazie cu care se pot descoperi toate neregulile.

Evitarea problemelor


De asemenea, atunci cand clientii sesizeaza probleme ale functionarii instalatiilor, ar trebui sa apeleze la specialisti, deoarece acestia sunt cei autorizati sa remedieze situatia. O centrala care functioneaza in parametri optimi va fi intotdeauna mai economica, astfel ca de-a lungul anilor clientii se vor bucura de mai mult confort. In schimb, cei care omit verificarile periodice vor putea constata ca centralele nu mai functioneaza la fel ca in fiecare zi, iar in cele din urma vor fi nevoiti sa apeleze la service instalatii termice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu