vineri, 27 ianuarie 2017

Obloanele pentru ferestre vor da locuintei tale un aspect exterior placut

Cu siguranta ca orice persoana isi doreste sa locuiasca in case perfecte din toate punctele de vedere, care sa fie practice, atractive, sa fie primitoare, eficiente din punct de vedere energetic si sa asigure tot confortul necesar, existand o multime de solutii practice in acest sens. Multe dintre aceste atribute pot fi asigurate daca se opteaza pentru obloane pentru ferestre, o alternativa ideala la jaluzelele clasice, propunerea fiind foarte avantajoasa.



Confort termic

Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte din orice locuinta, deoarece proprietarii trebuie sa se bucure de valori stabile pe toata durata anului, incepand iarna cand temperaturile mici sa nu fie resimtite in interior, iar caldura sa se pastreze, dar si vara cand valorile extrem de ridicate sa nu afecteze functionarea aerului conditionat ce aduce mai mult confort. In schimb, aceste obloane aplicate la nivelul ferestrelor sporesc aceste valori, imbunatatindu-le performantele cu pana la 20%, iar ferestrele vor fi chiar mai bine protejate impotriva precipitatiilor.

Aspect placut

Orice locuinta trebuie sa arate perfect, iar obloanele sunt ideale in acest sens, deoarece se pot adapta in diferite moduri, pentru a multumi toti clientii si sa se modele dupa aspectul exterior al casei. Clientii au la dispozitie mai multe variante prin care sa le personalizeze, incepand de la aspect, dar si pana la modul de actionare ce poate fi manual sau automat, aceasta propunere fiind insa si cea mai costisitoare.



Fara musafiri nepoftiti


Nu in ultimul rand, printre functiile pe care trebuie sa le indeplineasca o locuinta este siguranta, care poate reprezenta o problema in cazul celor ce locuiesc la case sau la parterul ori primul etaj al blocurilor, deoarece musafirii nepoftiti pot gasi diferite variante pentru a patrunde in interior. In schimb, cu ajutorul acestor obloane pentru ferestre, cea mai comuna cale de acces a acestora este obturata.