joi, 25 august 2016

Cazarea in Regim Hotelier in Capitala Romaniei

Orice locuitor al tarii ar trebui sa viziteze macar o data Bucurestiul, intrucat capitala promite numeroase locuri ce merita vazute, dar si activitati grozave pentru turisti de toate varstele, de la copii, la adulti la cei trecuti de prima tinerete. In plus, capitala atrage tot mai multe persoane din strainatate, majoritatea fiind tineri care isi doresc sa descopere frumusetea centrului vechi, dar si sa experimenteze atmosfera grozava a cluburilor si teraselor din zona.

Avantajele regimului hotelier

Din acest motiv, pensiunile si hotelurile din zona propun preturi foarte atractive, insa tarifele din Bucuresti sunt putin mai mari decat cele din restul tarii, astfel ca nu sunt accesibile pentru toate buzunarele. In schimb, cei care se intereseaza de pret cazare in Bucuresti, trebuie sa stie ca pot oricand sa se cazeze in apartamentele inchiriate in regim hotelier. Lista avantajelor este semnificativa, iar totul incepe prin faptul ca pentru o camera intr-un hotel de 3 stele se plateste circa 200 de lei pe noapte, pe cand pentru aceeasi suma se poate primi un apartament cu conditii similare, dar cu 3 camere in care sa se poata caza 6 persoane.

Economii semnificative

Mai mult decat atat, cei care aleg regimul hotelier se pot bucura de mai multe economii. In primul
rand dispun de propria bucatarie, astfel ca isi pot gati ori de cate ori doresc, fara sa mai mearga la restaurante. In plus, apartamentele sunt amplasate in toate zonele din capitala si se poate opta pentru unul situat in apropierea punctelor de interes proprii, pentru a nu mai fi nevoie de apelarea la mijoacele de transport in comun.

Unde gasesc?


Asadar, cei care se intereseaza de pret cazare in Bucuresti trebuie sa stie ca pot apela la e-stabil, unde garsonierele incep de la 100 de lei pe noapte, in functie de zona, conditii si facilitati, iar tariful creste treptat in functie de numarul de camere disponibil.