joi, 21 iulie 2016

In Bucuresti putem Inchiria si Masini Premium

Cu siguranta ca oricine a avut la un moment dat nevoie de o masina de lux de inchiriat pentru un eveniment special. Aceste autoturisme sunt ideale in mai multe randuri, de la aniversari, petreceri, nunti, botezuri, baluri, pana la oamenii de afaceri care calatoresc cu stil de fiecare data cand au nevoie sa ajunga undeva. Astfel, pe lista serviciilor oferite de companiile de rent a car a aparut si aceasta posibilitate, care promite clientilor cele mai bune conditii pentru momente de neuitat.

Cele mai bune masini

Un Mercedes E Klasse este ideal in orice conditii, de la drumuri scurte pana la evenimente importante, pana la calatorii de-a lungul tarii pentru drumuri in siguranta si confortabile. Dotate cu cutii de viteze automate, aceste masini sunt foarte usor de condus, iar sistemele moderne aferente autoturismele, vor face ca orice drum sa fie o adevarata placere. Masinile sunt atent verificate inainte de fiecare cursa, pentru ca beneficiarii sa se bucure de conditii optime.

Servicii variate

In schimb, exista si persoane care nu vor sa conduca, in special in orase pe care nu le cunosc, unde traficul este dificil, in special la orele de varf, iar pentru asemenea cazuri, se poate inchiria si un sofer experimentat, care va face ca orice calatorie sa fie mult mai placuta. Soferii vor opta intotdeauna pentru cel mai scurt timp pana la destinatie, insa daca clientii isi doresc alcatuirea unui itinerariu special, acesta va fi luat in considerare si pus in aplicare.

Fara taxe ascunse


Clientii nu trebuie sa plateasca nimic altceva pe langa tariful aferent autoturismului inchiriat, eventual si pentru sofer daca se opteaza pentru acest serviciu si benzina. Restul taxelor, de la RCA, la impozite, Casco, rovinieta, toate sunt asigurate de companiile de rent a car, pentru ca niciun client sa nu mai aiba grija acestora.